Sportschool Drunen

Wij van Kickboksendrunen.nl staan uiteraard voor jou klaar als je op zoek bent naar een partner die jou verder kan helpen als het gaat om kickboksen. Echter is dit niet het enige waar wij jou bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk ook de beschikking over een mooie ruimte waar je kunt fitnessen. Voor maar €20 in de maand heb je onbeperkt toegang tot deze ruimte. Echter heb je niet alleen toegang tot deze ruimte, wij zullen je namelijk ook helpen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en dit is niet voor niets het geval. Mocht jij mooie resultaten willen behalen, dan is het van groot belang dat jij de oefeningen goed uitvoert. Je zult begeleiding nodig hebben en wij kunnen jou hier perfect bij helpen.

Een ander punt waar wij zeer veel waarde aan hechten is de sfeer in de sportschool. Bij ons zal jij je echt op je gemak voelen, echter merk je wel dat je aan het sporten bent in een zeer professionele omgeving. In onze sportschool in Drunen kom je namelijk terecht in een omgeving waar mensen echt hun doelen willen behalen. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen op onze website geven wij namelijk ook kickbokstraining. Met deze trainingen zorgen wij ervoor dat mensen zo veel mogelijk uit zichzelf halen en de sport zo goed mogelijk leren beoefenen. Echter zorgt dit er ook voor dat jij een betere conditie krijgt. Mocht jij willen afvallen, dan kan kickboksen hier ook zeer goed bij helpen.

De perfecte combinatie

In onze sportschool in Drunen kan je dus zowel fitnessen als kickboksen. Mocht jij dit willen combineren, dan raden wij dit zeker aan. De reden? Fitness combineren met kickboksen kan namelijk voor geweldige resultaten zorgen. Met fitness zorg je er namelijk voor dat je spiermassa opbouwt en sterker wordt. Hier zal je enorm veel aan hebben tijdens het kickboksen. Verder zal je door bepaalde oefeningen in de sportschool ook sneller leren stoten. Met het kickboksen zelf leer je niet alleen om te vechten, je krijgt namelijk ook een betere conditie. Kickboksen in onze sportschool in Drunen is erg intensief en mocht het nodig zijn, dan kan dit ook erg goed helpen bij het afvallen.

Krachttraining

Mocht jij willen fitnessen in onze sportschool in Drunen, dan kan je uiteraard aan krachttraining doen. Met krachttraining zorg je er niet alleen voor dat je meer kracht krijgt, het zorgt er namelijk ook voor dat je sterker wordt. In onze sportschool vind je voldoende apparatuur om je hele lichaam sterker te laten worden. Zo kan je bij ons belangrijke spiergroepen zoals je rug en je borst trainen. Uiteraard kan je de schouders, de armen en de benen ook trainen. Onze sportschool in Drunen is de perfecte plek om spiermassa op te bouwen.

Cardio

Wil jij afvallen of wil jij een betere conditie krijgen? Dan heb je bij ons uiteraard ook de mogelijkheid om aan cardiotraining te doen. Op een van onze apparaten, zoals de roeimachine kan je er namelijk voor zorgen dat je een betere conditie krijgt. Uiteraard zijn deze apparaten van topkwaliteit en zal je op een zeer fijne manier kunnen sporten. Het hebben van een goede conditie is erg fijn tijdens het beoefenen van sporten zoals kickboksen. Je hebt net even wat meer energie en buiten dat houd je het ook langer vol. Dit kan zeer belangrijk zijn voor als jij een wedstrijd op het einde nog wilt beslissen. Echter is het hebben van een goede conditie niet alleen erg fijn tijdens het sporten. Het zorgt er namelijk ook voor dat jij in het dagelijks leven beter presteert. Een goede conditie kan er namelijk voor zorgen dat jij meer energie hebt op je werk. Buiten dat is het natuurlijk ook erg goed voor je gezondheid.

Meer dan alleen een sportschool

Buiten dat je bij ons de apparatuur vindt die je nodig hebt, heb je bij ons ook de mogelijkheid om voor personal training te kiezen. Met behulp van een personal trainer kan je er namelijk voor zorgen dat jij de oefeningen perfect uit zult voeren. Buiten dat zal je de oefeningen niet alleen perfect uitvoeren, je zult ook een hoop oefeningen leren. De personal trainer zal jouw oefeningen leren die jou zullen helpen bij het behalen van je doelen. Uiteraard heb je voor spieropbouw weer hele andere oefeningen dan bijvoorbeeld voor afvallen. Een ander groot voordeel van trainen met een personal trainer is dat je een stok achter de deur hebt. Er zullen namelijk genoeg momenten zijn dat je absoluut geen zin hebt om te trainen. Mocht jij je doelen echt willen behalen, dan zal je toch echt naar de sportschool toe moeten gaan.

 

Wil jij personal training krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers willen namelijk net zo graag als jij dat jij je doelen gaat behalen. Zij zullen er samen met jou alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je doelen ook daadwerkelijk behaald. De personal trainers van onze sportschool in Drunen zijn erg professioneel. Zij hebben veel kennis in huis en buiten dat hebben zij ook erg veel ervaring.

Verschillende sporten

Bij ons heb je dus de mogelijkheid om te fitnessen, echter kan je bij ons ook terecht voor kickbokstraining. Met kickboksen ga je natuurlijk werken aan je techniek. Echter is het kickboksen zelf ook heel erg intensief. Mocht jij dus op een hoog tempo willen sporten, dan is dit ideaal! Wat kickboksen ook erg leuk maakt is dat je dit met meerdere mensen doet. Mocht jij wedstrijden willen doen, dan doe je dit uiteraard alleen. Echter is het trainen zelf in groepen en leer je dus ook weer nieuwe mensen kennen. Iedereen kan bij ons kickboksen.

Zo hebben wij ook speciale lessen voor kinderen en voor vrouwen!

Mocht jij andere sporten willen beoefenen, dan staan wij ook voor jou klaar. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook bokszakles, Krav Maga en Poweryoga aan. Mocht jij een sportmassage nodig hebben, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wil je een van bovenstaande sporten beoefenen, dan heb je bij ons de mogelijkheid om een proefles te volgen.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF