KICKBOKSTRAINING

Kickbokstraining biedt tal van voordelen voor jong en oud. Wil jij je conditie en kracht verbeteren en beter in je vel zitten? Kickboksen heeft al veel mensen geholpen zich zowel mentaal als fysiek beter te voelen. Daarbij zijn kickboks trainingen perfect te combineren met de andere trainingen die we aanbieden bij Kickboksen Drunen. Ben je altijd al geïnteresseerd in de verdedigingstechniek Krav Maga? Of ligt jouw interesse bij yoga, maar dan zonder het zweverige aspect? Dan ben je bij Kickboksen Drunen aan het juiste adres. Volg een gratis proefles en ontdek waarom onze trainingen perfect met elkaar te combineren zijn!

Personal training

  Lees meer

KRAV MAGA

   Lees meer

Fitness

  Lees meer

BOKSZAKLES

  Lees meer

DAMES KICKBOKSEN

  Lees meer

KICKBOKS TRAINING

  Lees meer

KINDER KICKBOKSEN

  Lees meer

Ontdek welke voordelen kickboks training voor jou heeft

Kick boks training biedt voor iedereen enorm veel voordelen. Of je nu jong of oud bent en of je nu al je hele leven sport of nog nooit een sportschool van dichtbij gezien hebt. Je traint altijd op je eigen niveau, zodat iedereen kan meedoen met onze lessen. De voordelen van kickboks training uiten zich zowel op mentaal als fysiek niveau. Naast de fysieke vooruitgang die je zeker zal behalen met kickboks training, helpt kickboksen je ook om je zekerder te voelen. Je voelt je door het kickboksen namelijk meer tevreden over jouw lichaam, maar je weet ook wat jouw lichaam allemaal kan. Daardoor geef je met kickboksen een boost aan je zelfvertrouwen.

 

Behaal je doelen met kickboks training

Welke doelen wil jij graag behalen? Wil je strakker in je vel komen zitten, meer spieren kweken of een paar kilo’s kwijtraken? Met kickboksen behaal je op een leuke manier jouw doelen, in plaats van eindeloos hetzelfde rondje fitnessapparaten af te moeten werken. Bij Kickboksen Drunen krijgt iedereen les op zijn eigen niveau. Daardoor kan je op jouw eigen tempo beginnen met kickboksen. Want reken maar dat je bij een training al je spieren flink gebruikt. Al snel nadat je begint met kickboks trainingen zal je dan ook al resultaat opmerken!

 

Voel je zekerder door kickboks trainingen

Kickboksen is niet alleen geschikt om je lichaam sterker te maken, ook mentaal biedt kickboksen veel voordelen. Door het kickboksen voel je je namelijk zekerder. Niet alleen voel je je beter als je strakker in je vel zit, je krijgt er ook meer zelfvertrouwen van. Tijdens het kickboksen leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf kan verdedigen. Het feit dat je jezelf kan verdedigen, helpt vooral vrouwen om zekerder over straat te gaan. Naast het kickboksen kan je bij ons ook Krav Maga lessen volgen, een effectieve manier van zelfverdediging.

 

Vrouwen, mannen en kinderen gebaat bij kickboks training

Kickboksen is voor iedereen. Niet alleen voor jong en oud, maar ook voor mannen én vrouwen. Hoewel kickboksen altijd bekend stond als mannensport, worden ook vrouwen steeds enthousiaster over deze manier van boksen. Het is namelijk een perfecte training voor lichaam en geest. En wie wil er nu niet beter in zijn vel komen te zitten? Ook op oudere leeftijd helpt kickboksen om fit te blijven. En voor kinderen is het volgen van kickboks trainingen zeker een aanrader. Het vergroot hun zelfvertrouwen, ze kunnen hun energie kwijt en leren om hun lichaam goed te gebruiken.

 

Beginnen met kickboksen met een bokszak

Als je begint met kickboksen kan het fysieke contact in deze sport nog net wat teveel zijn. Beginnen met bokszakles is dan een ideale start. Ook trainen met een bokszak is hard werken voor je lichaam en dat maakt het een ideale manier om stoom af te blazen en sterker te worden. Een andere manier om je lichaam op een aanvullende manier te trainen is het gebruik van de apparaten in onze fitnessruimte. Je traint hier meerdere spiergroepen en maakt daardoor grote stappen in je spieropbouw. Dit helpt je om op snelle wijze succesvoller te worden in het kickboksen.

 

Het combineren van verschillende soorten trainingen

Met kickboksen leer je hoe je jezelf kan verdedigen, maar de verdedigingstechniek Krav Maga gaat hier nog dieper op in. Leer hoe je jezelf op een effectieve manier verdedigt in situaties die ook op straat kunnen voorkomen. Een andere succesvolle combinatie is het volgen van yoga en kickboksen. Met onze poweryoga maak je je lichaam soepel en rek je al je spieren op. Door je spieren op een andere manier te gebruiken, worden ze nog sterker.

 

Kom kennismaken en volg een gratis proeftraining!

Ben je benieuwd naar onze kickboks training of wil je één van onze andere trainingen volgen? Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen, zodat je zelf kan ervaren hoe leuk deze sporten zijn. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van jouw proefles.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF