Sportmassage Drunen

Heb je last van je spieren of wil je juist voorkomen dat je spieren pijn gaan doen na een intensieve workout? Kom dan zeker bij ons langs op donderdagavond en zaterdagochtend voor het boeken van een sportmassage in Drunen. Liever een andere tijd , dat is in overleg met Chantal ook mogelijk , u kan haar rechtstreeks bellen op 06 25 08 88 51 of kijk eens op haar site voor alle mogelijkheden zoals hotstone massage en hoofdpijn massage . www.deltoideus.nl 

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een behandeling die wordt uitgevoerd om de doorbloeding van de spieren te bevorderen. Door de massage verdwijnt aanwezige pijn en zullen je spieren beter herstellen. Doordat er meer bloed naar de spieren gaat, heeft het lichaam een grotere afvoercapaciteit van afvalstoffen. Hierdoor herstellen de spieren sneller. Tegelijkertijd gaat er samen met het bloed ook meer zuurstof naar de spieren, waardoor deze beter herstellen.

Voordelen van een sportmassage

Een sportmassage in Drunen heeft als voordeel dat de praktijk van Alicia bij ons gevestigd is. Het grote voordeel van deze locatie is dat je de massage goed kunt combineren met een workout of een training. Ook wordt er vaak gekozen om de sportmassage uit te voeren na een yoga workout. Naast de voordelen van onze handige locatie, heeft een sportmassage bij Kickboksen Drunen nog meer voordelen:

  • Betere nachtrust
  • Positieve mentale toestand
  • Betere spierspanning

Wanneer laat je een sportmassage uitvoeren?

Sommige mensen kiezen er regelmatig voor om een sportmassage uit te voeren, simpelweg omdat het beter is voor hun nachtrust en hun spieren helpt met herstellen. Andere veel voorkomende redenen zijn het voorkomen en verhelpen van blessures. Door het verbeteren van de bloeddoorstroming in de spieren, krijgen de spieren de kans om sneller te herstellen. De meest voorkomende redenen om te kiezen voor een sportmassage bij ons in Drunen zijn:

  • Bij vermoeide en stijve spieren
  • Last van pijn en kramp in de spieren
  • Na een intensieve training of wedstrijd
  • Verhelpen en voorkomen van blessures

Sportmassage in Drunen boeken

Het boeken van een degelijke sportmassage is mogelijk bij ons . Chantal is een gediplomeerd sportmasseuse en heeft haar praktijk bij ons gevestigd . Als u vragen heeft over de mogelijkheden ivm uw lichamelijke klacht of een afspraak wil maken voor een of meerdere sportmassages kan u rechtstreeks met Chantal contact opnemen via nummer 06-25 08 88 51

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF