Volg nu een proefles kickboksen

Een proefles kickboksen volgen bij Tausch Gym is een prima manier om kennis te maken met deze sport. Kickboksen is veel meer dan een simpele vechtsport. Het is meer dan de sport waar Rico Verhoeven populair mee is geworden. Het is een manier om je lichaam te trainen om fit en gezond te blijven. En het geeft je de mogelijkheid om je te verdedigen indien nodig. Daarom is een proefles kickboksen voor iedereen aan te raden. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich zekerder als ze weten dat ze zich indien nodig kunnen verdedigen. Vaak is dat verdedigen dan ook niet eens meer nodig.

Kickboksen is meer dan een vechtsport

Misschien denk je bij kickboksen aan een sport die alleen maar leuk is als je van vechten houdt. Maar niets is minder waar. Kickboksen is een prima manier om aan je conditie te werken. Je bent immers zeer intensief bezig. Dat merk je direct als je een proefles kickboksen volgt bij Tausch Gym. Eem ervaren docent laat je tijdens je proefles kennismaken met alle aspecten van de sport. Als je na deze proefles enthousiast bent geworden dan kun je je direct aanmelden voor meer lessen om je vaardigheden verder te trainen. Tijdens je proefles vertellen we je graag wat je tijdens vervolglessen kunt verwachten en leren. Maak van kickboksen je wekelijkse uurtje ontspanning en je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Kickboksen, een prima tool voor meer zelfvertrouwen

Voelt je kind zich onzeker op school of bij het spelen op straat? Geef je zoon of dochter dan op voor een proefles kickboksen. Niet om een vechtersbaas van hem of haar te maken, maar om ervoor te zorgen dat je kind zich zekerder voelt en dat ook uitstraalt. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor volwassenen. Wil je als vrouw veilig over straat, ook ’s avonds als het donker is? Volg een proefles kickboksen en ervaar wat een geweldig leuke sport het is. Meld je aan voor de vervolglessen en trainingen en je kunt je als dat nodig mocht zijn prima verdedigen. Maar in de eerste plaats hopen we natuurlijk dat je gewoon van het kickboksen geniet en het net zo’n leuke sport gaat vinden als wij.  

Kickboksen is een sport voor iedereen

Wil jij ook vrijblijvend kennismaken met kickboksen, maak dan een afspraak voor een proefles kickboksen in Elshout. Je maakt dan uitgebreid kennis met de basistechnieken van deze geweldig leuke sport. Je leert dat kickboksen veel meer is dan iemand simpelweg trappen waar je de ander raken kunt. Je leert dat het een sport is waarbij je met wederzijds respect tijdens een wedstrijd bepaalt wie van de twee de beste is, zoals dat met alle vechtsporten het geval is. En nee, je hoeft geen Rico Verhoeven of Badr Hari te worden, je kunt deze sport ook gewoon als liefhebber beoefenen om op een leuke manier aan je conditie te werken.

Wil je meer informatie over de proefles kickboksen bij Tausch Gym?

Vul dan het contactformulier in op onze website, of bel met telefoonnummer 06 – 11 236 437 en maak meteen een afspraak.

We hopen je binnenkort te begroeten.

Met vriendelijke groet,

Pascal Tausch

Contact

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF