Sportschool in Drunen

Kickboksen is natuurlijk een prachtige sport. Het zorgt er niet alleen voor dat jij jezelf kunt beschermen. Het kan er namelijk ook voor zorgen dat jij een prachtig lichaam krijgt. Echter zal je hiervoor wel alles uit de kast moeten halen. Mocht jij echt een goede kickbokser willen worden, dan zal jij in topconditie moeten zijn. Verder zal je ook voldoende spiermassa moeten hebben en zal je erop moeten letten dat je niet te veel spiermassa opbouwt. Te veel spiermassa kan er namelijk voor zorgen dat jij slomer wordt tijdens het stoten. Mocht jij ervoor willen zorgen dat jij het perfecte kickboks lichaam krijgt? Lees dan nog even verder!

Voldoende ondersteuning

Kennis van anderen zal ervoor zorgen dat jij je als kickbokser extra goed zult ontwikkelen. Maak daarom gebruik van de kennis van onze sportschool in Drunen. Wij kunnen er samen met jou voor zorgen dat jij echt stappen zet. Kickboksen bestaat namelijk uit veel meer dan alleen het beheersen van de techniek en het hebben van doorzettingsvermogen. Er zijn namelijk nog een hoop andere factoren die gaan bepalen of jij succesvol gaat worden. Denk hierbij aan je voeding en natuurlijk ook aan fitness.

Het binnenkrijgen van de juiste voeding is enorm belangrijk. Mocht jij een mooi atletisch lichaam en voldoende kracht willen hebben, dan zal je echt aan je voeding moeten denken. Juist daarom is het van groot belang dat jij een schema laat maken dat perfect bij jou past. Je lichaam zal in balans moeten zijn om de best mogelijke resultaten te behalen tijdens wedstrijden. Dit betekent dat je voldoende spiermassa moet hebben en dat je conditie op en top moet zijn. Het opbouwen van voldoende (maar zeker niet te veel) spiermassa doe je met behulp van de juiste voeding en goede oefeningen. Mocht jij hier hulp bij nodig hebben, dan kan een personal trainer jou hierbij helpen. Onze sportschool in Drunen biedt dit aan en wij kunnen jou hier dan ook erg goed bij helpen.

De uitvoering van de oefeningen

Met personal training bij onze sportschool in Drunen leer je niet alleen welke oefeningen jij het beste kunt doen. Je leert namelijk ook hoe je de oefeningen het beste moet uitvoeren. De uitvoering is van zeer groot belang. Alleen met de juiste uitvoering is het mogelijk om de spieren zo direct mogelijk aan te pakken. De personal trainer van onze sportschool in Drunen zal er samen met jou voor gaan zorgen dat je de oefeningen zo goed mogelijk uitvoert.

Twee belangrijke oefeningen

Uiteraard zijn er zeer veel oefeningen die belangrijk zijn voor een kickbokser. Om jou op weg te helpen lichten wij twee oefeningen toe. Namelijk, de Pull-ups en de Chin-ups. Met eerste oefening zorg je ervoor dat je rug, je schouders en je kernspieren sterker worden. Zorg er echter wel voor dat je goed op je handpalmen let, deze moeten van je afgekeerd zijn, verder zal je de handen op schouderbreedte uit elkaar moeten zetten. De tweede oefening, de Chin-ups zijn goed voor je rug, biceps borst en de kernspieren. Hierbij moet je de handpalmen juist naar elkaar toegekeerd hebben, verder moet je de handen wel weer op schouderbreedte van elkaar houden.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF