Sporten in Drunen

Wil jij graag sporten in Drunen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij Kickboksen Drunen! Voldoende sporten is natuurlijk erg belangrijk. Het sporten heeft namelijk een hoop verschillende voordelen. Zo is sporten bijvoorbeeld erg goed om hart- en vaatziekten te voorkomen. Daarnaast vinden veel mensen het ook prettig om te sporten. Het sporten geeft je ontzettend veel voldoening. Een andere reden om te sporten in Drunen is om je lichaam te verbeteren. Veel mensen dromen van een gespierder of slanker lichaam. Door veel te sporten kun je dit doel bereiken. Als je fitter wilt worden, een mooier lichaam wilt of simpelweg krachtiger wilt worden, is het aan te raden om te sporten.

Kickboksen

Kickboksen is een fantastische sport om te beoefenen. Als je een manier zoekt om je energie kwijt te kunnen, is deze sport hiervoor ideaal. Door te kickboksen wordt je fitter, krachtiger en leer je jezelf ook beter te verdedigen. Daarnaast kun je door te kickboksen ook je droomlichaam krijgen. Zo is het bijvoorbeeld een goed manier om spiermassa aan te komen, zeker als je de sport combineert met fitness. Wil je juist vet verliezen? Ook dan is kickboksen de perfecte sport voor jou. Kickboksen kan zeer intens zijn. Tijdens de trainingen verbrand je heel wat calorieën. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om vet te verbranden. Vet verbranden doe je namelijk door meer calorieën te verbranden dan je binnenkrijgt.

Kickboksen is een sport waar een hoop tactiek bij komt kijken. Bovendien is het de perfecte manier om discipline aan te leren. Veel ouders kiezen er daarom voor om hun kinderen de sport te laten beoefenen. De kinderen worden weerbaarder, maar krijgen ook meer discipline doordat er veel en intens getraind moet worden. Overigens is meer discipline en weerbaarheid zeker niet alleen voor kinderen gunstig. Iedereen kan veel aan dergelijke eigenschappen hebben. Bij Kickboksen Drunen trainen we mensen van allerlei verschillende leeftijden, zowel mannen als vrouwen. Als kickboksen je leuk lijkt, dan is sporten in Drunen een aanrader.

Spiermassa

Kickboksen is ideaal om meer spierdefinitie te krijgen. Wil je echt meer spiermassa? Dan is het aan te raden om het kickboksen ook te combineren met fitness. Voor beide sporten, zowel kickboksen als fitness, kun je bij ons komen sporten in Drunen. Door middel van fitness kun je extra spiermassa krijgen. Het is dan belangrijk dat je voldoende eet, want als je massa wilt aankomen, moet je maar calorieën eten dan je verbrandt. Daarnaast is het belangrijk dat je alle spiergroepen voldoende aanpakt, zodat je lichaam goed in balans blijft.

 

Het is absoluut geen slecht idee om beide sporten in Drunen te combineren. Je kunt namelijk enorm profiteren van meer spiermassa tijdens het kickboksen. Als je zwaarder bent, kun je veel meer gewicht achter je stoten zetten. Het kickboksen en het fitnessen vullen elkaar dus perfect aan. Je kunt beide sporten in onze sportschool beoefenen. Bij Kickboksen Drunen krijg je altijd de nodige begeleiding. Hierdoor leer je de technieken altijd op de juiste manieren aan. Zo voorkomen we dat je blessures oploopt tijdens het sporten in Drunen.

Krachttraining

Wil je niet per se meer massa, maar wil je juist lekker licht blijven? Ook dit heeft uiteraard zo z’n voordelen. Als je lichter bent, ben je in veel gevallen minder snel uitgeput. Of je nou licht wil blijven of massa wil krijgen, het is altijd een goed idee om aan krachttraining te doen. Door aan krachttraining te doen, wordt je sterker. Dit heeft veel voordelen in het dagelijkse leven, maar ook tijdens het kickboksen. Zo kun je namelijk veel harder stoten tijdens het kickboksen. Er zijn honderden verschillende oefeningen die je kunt doen om krachtiger te worden. Bekende oefeningen zijn bijvoorbeeld squats, bankdrukken en deadlifts.

Cardio

Cardio is nog een belangrijk onderdeel van fitness. Er moet altijd voldoende aandacht aan cardio besteed worden, zeker als je beter wilt worden in het kickboksen. Cardio is een goede manier om af te vallen, maar het is niet alleen geschikt voor mensen die af willen vallen. Zo wordt je conditie bijvoorbeeld ook beter door middel van cardio. Er zijn veel verschillende cardio-oefeningen. Zo zijn de loopband en de roeimachine bijvoorbeeld zeer geschikte hulpmiddelen voor een goede cardio-training. Een goed uithoudingsvermogen helpt natuurlijk enorm tijdens het kickboksen.

Fitnessen in onze sportschool

Wil je graag sporten in Drunen? Dan kan het een goed idee zijn om te fitnessen. Naast kickboksen kun je ook fitnessen bij Kickboksen Drunen. In onze uitgebreide sportschool vind je alle apparaten die je nodig hebt om spiermassa te krijgen, af te vallen of om conditie op te bouwen. Veel van onze leden kiezen ervoor om het kickboksen en het fitnessen te combineren. De sporten gaan hand in hand en daarom hebben we ervoor gekozen om beide sporten aan te bieden bij Kickboksen Drunen.

Personal Training

Bij Kickboksen Drunen bieden we ook personal training aan. Op deze manier kunnen we je alle begeleiding geven die je tijdens het sporten in Drunen nodig hebt. Tijdens personal training krijg je alle individuele aandacht die je nodig hebt. Op deze manier kun je de verschillende technieken nóg sneller verbeteren. Ook bij fitness kun je veel profijt hebben van personal training. Door middel van personal training kun je namelijk sneller je doelen behalen. Onze specialisten weten precies welke oefeningen je het beste kunt uitvoeren om jouw doel te behalen.

Krav Maga

Als je vooral bij ons wilt sporten in Drunen om jezelf te leren verdedigen, dan is Krav Maga ook een aanrader. Dit is eigenlijk geen sport, maar een zelfverdedigingssysteem. Het systeem wordt ook gebruikt door het Israëlische leger en is uiterst effectief. Als je vooral wilt sporten en uiteindelijk wedstrijden wilt vechten, dan is kickboksen de juiste sport voor jou. Wil je vooral leren om jezelf te verdedigen? Dan is Krav Maga een uitstekend idee. Ook voor Krav Maga ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je goed aanleren om de verschillende technieken te gebruiken. De trainingen worden altijd gebaseerd op situaties die je buiten op straat zouden kunnen overkomen.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF