Personal trainer Drunen

Op zoek naar een personal trainer? Stop dan maar met zoeken, want bij ons kun je aan de slag met een vakkundig gediplomeerd personal trainer, die samen met jou de vooraf gestelde doelstellingen zal proberen te behalen en te overtreffen. Door voor personal trainer Drunen te kiezen, voor ons dus, is de kans op blijvend succes het grootst. Behalve het resultaat zal de personal trainer ook proberen je een leefwijze aan te leren die je helpt om het behaalde resultaat te houden.

Stok achter de deur

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je met personal trainer Drunen in zee zou gaan. Dit kan zijn omdat je een blessure hebt gehad en weer op niveau wilt komen, maar ook als je baalt van je algehele conditie, je gewicht en je er via de normale sportschool maar niet in slaagt hier iets aan te doen. En personal trainer is een soort van stok achter de deur, in de goede zin van het woord. Met personal trainer Drunen ga je samen een traject in en dat is toch wel heel veel prettiger dan dat je er alleen voor staat. Bovendien beschikt personal trainer Drunen over alle kennis en kwaliteiten die nodig zijn om het voor jou beste resultaat te behalen. Ook als het gaat om zaken als voeding.

Goed opgebouwde training

Personal trainer Drunen helpt je graag verder om je fitter, gezonder en gewoon een beter mens te voelen. Uiteraard gebeurt dit door heel gerichte training, een training die goed opgebouwd wordt en die dus geen blessures oplevert. Nadat je contact hebt opgenomen, maak je snel een eerst afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent dan in de gelegenheid om alle mogelijke vragen te stellen en samen met personal trainer kun je al voorzichtig de doelstellingen bespreken. Vervolgens werk je een eerste training af, een kennismaking met de personal trainer Drunen en de manier van trainen. Vervolgens worden heldere, duidelijke doelstellingen geformuleerd en plan je de trainingsmomenten in en ga je aan de slag.

Ook voor fitness, boksen en kickboksen

Behalve het adres als je zoekt naar een personal trainer, kun je bij ons ook terecht voor fitness, boksen en kickboksen. Er is altijd een sportactiviteit die aansluit bij jouw specifieke wensen en iedereen die wil komen sporten is, ongeacht het niveau, van harte welkom. Dat je bij ons goed kunt sporten blijkt wel uit de grote vraag die er is en het feit dat we ondertussen al vier keer onze trainingszaal hebben moeten uitbreiden.

Stap eens binnen

Als je het optimale rendement wilt halen uit je sportactiviteiten en telkens weer het beste uit jezelf wilt halen, stap dan eens bij ons binnen en neem vrijblijvend een kijkje. Op die manier zie je hoe het er bij ons aan toe gaat. Vraag een van de medewerkers om informatie en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Behalve het sportieve aspect is ook het sociale gedeelte bij ons erg belangrijk. Daarom ook zal iedereen zich snel bij ons thuis voelen en ook daadwerkelijk het beste uit zichzelf naar boven halen.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF