Martial arts Drunen

In ons al zo uitgebreide sportaanbod vind je ook martial arts. Bij ons, martial arts, kun je op eigen niveau aan deze bijzondere gevechtskunst doen in een uitdagende sfeer en onder deskundige leiding. Sporten bij martial arts haalt het beste uit jezelf naar boven en brengt je in aanraking met tal van verschillende vechtsporten.

Complete work-out

Kiezen voor martial arts Drunen betekent dat jij je lichaam een complete work-out wilt geven en effectieve vechtsport technieken wilt leren beheersen. Martial arts Drunen versterkt nadrukkelijk je lichaam, maar zeker ook je geest en leert hoe je om moet gaan als je te maken krijgt met geweld. Martial arts Drunen is heel bijzonder, waarin heel veel verschillende aspecten van diverse vechtsporten samen komen. Vaak ga je aan de slag met maar één aspect van een bepaalde vechtsport, via martial arts Drunen kom je echter in contact met zowel staande gevechten, het dichtbij gevecht en ook het grondgevecht.

Maximale uit jezelf halen

Onder deskundige leiding van een van de trainers van martial arts train je op je eigen niveau en probeer je de lat telkens iets hoger te leggen en steeds het maximale uit jezelf te halen. Martial arts Drunen biedt je het beste van de verschillende beoefende vechtsporten en geldt als dé ultieme training die veel vraagt van zowel lichaam als geest. Ook het mentale aspect komt dus nadrukkelijk aan de orde bij martial arts.

Deskundige begeleiding

Man, vrouw, jong en oud; iedereen kan terecht bij martial arts, waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten onder altijd deskundige leiding. Behalve mentaal en lichamelijk, is sporten bij martial arts Drunen ook perfect voor het leren en het opbouwen van discipline, controle en zelfbeheersing en vertrouwen en zelfvertrouwen. Loop gewoon eens binnen en zie met eigen ogen hoe het erbij martial arts Drunen aan toe gaat en maak gelijk kennis met de trainer. Uiteraard mag je altijd een proeflesje meedraaien om te ervaren of martial arts Drunen echt iets voor jou is.

Martial arts Drunen

Martial arts maakt samen met onder meer fitness, boksen en kickboksen onderdeel uit van ons uitgebreide sportaanbod met echt voor iedereen een geschikte sportactiviteit. Je kunt bovendien kiezen voor yoga training voor lichaam en geest- of doet een beroep op de diensten van onze personal trainer. Of het nou gaat om martial arts Drunen, om boksen of kickboksen of als je voor fitness kiest, bij ons kun je op geheel eigen niveau proberen de lat telkens weer een stukje hoger te leggen en kun je het beste uit jezelf halen.

Proefles martial arts

Behalve als een uiterst plezierige omgeving om te sporten, staan we ook bekend om onze gastvrijheid en het sociale karakter van onze activiteiten. Heb jij interesse in martial arts Drunen of in een van de andere sportactiviteiten? Loop dan gewoon binnen. Heb je vragen? Schiet dan een van onze medewerkers aan en maak gelijk een afspraak voor het volgen van een proefles. Niveau is daarbij onbelangrijk, net zoals zowel jong als oud prima bij ons terecht kan om heerlijk te sporten.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF