Kickboksen is geschikt voor jong en oud.

Kickboksen is een sport die al jaren in populariteit aan het toenemen is. Niet alleen vanwege de aanvals- en verdedigingstactieken, maar voornamelijk het feit dat je met kickboksen heel snel kracht en conditie opbouwt, maken dit een geschikte sport voor iedereen die met zijn of haar lichaam bezig wil zijn. Daarnaast heeft kickboksen natuurlijk wel het voordeel dat het in geval van nood als verdediging gebruikt kan worden. Bij Kickboksen Drunen geven we kickbokslessen aan jong en oud. Iedereen kan meedoen.

Wat doen we bij kickboksen?
Net als bij iedere sport is het ook bij kickboksen belangrijk om blessures te voorkomen. We starten dus altijd met een intensieve warming-up en sluiten de lessen af met een cooling down. Een groot deel van de tijd investeren we in kracht- en conditietraining. Een goede conditie en de beschikking over voldoende kracht zijn namelijk belangrijke eigenschappen voor iedereen die de kickbokssport wil beoefenen. Tegelijkertijd werken we ook aan de verschillende technieken die je bij het kickboksen kunt gebruiken. Als je er klaar voor bent kun je eventueel een rondje sparren met een tegenstander.

Wat kickboksen zo leuk maakt
Kickboksen is een intensieve sport die je samen beoefent. Veel mensen denken dat het een individuele sport is, maar juist doordat wij in groepen trainen is het echt een teamsport geworden. De ervaren leden staan ook altijd klaar om de minder ervaren sporters te helpen en advies te geven. Zo komen we allemaal op een hoger niveau en houden we elkaar scherp. Het belangrijkste aan sporten bij Kickboksen Drunen is dat iedereen er plezier in heeft. Dit stralen onze lessen ook altijd uit. Iedereen helpt elkaar naar een geweldig resultaat.

Voor wie is Kickboksen Drunen geschikt?
Kickboksen is een sport die door iedereen beoefend kan worden. In onze dojo in Drunen hebben we dan ook leden van 7 t/m 56 jaar oud. We trainen in verschillende groepen, waardoor iedereen met leeftijdsgenoten en sporters met soortgelijke ervaring kan trainen. Alle trainingen worden aangepast aan het individuele niveau van de leden, waardoor iedereen met veel plezier kan sporten bij Kickboksen Drunen.

Proefles kickboksen
Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij met veel plezier zal sporten bij Kickboksen Drunen. Meld je daarom gewoon eens aan voor een gratis proefles. Zo kun je zelf ervaren hoe een training eraan toe gaat en wat voor geweldige sport het is. Je kunt je makkelijk aanmelden voor een gratis kickboks proefles bij Pascal Tausch. Stuur een mailtje naar kickboksendrunen@ziggo.nl of app naar 06-11236437 voor het maken van een afspraak. We zien je graag terug bij Kickboksen Drunen!

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF