Fitness in Drunen

Er zijn een hoop mensen die vinden dat hun lichaam er beter uit zou kunnen zien als ze minder vet of meer spiermassa hadden. Door middel van hard werk kan ook jij je droomlichaam bereiken. Bij Kickboksen Drunen bieden we niet alleen kickboksen aan, maar ook fitness. Je kunt kickboksen dus perfect combineren met fitness in Drunen. Door deze sporten te combineren ben je binnen no-time fit en afgetraind!

Gewicht verliezen of juist aankomen?

Wil je graag een ander gewicht? Dan kan fitness in Drunen je hierbij helpen, ongeacht of je juist wilt aankomen of gewicht wilt verliezen. Door middel van cardio-oefeningen kun je al snel gewicht verliezen. Voor mensen die meer vet hebben dan gewenst is dit ideaal. Door het sporten te combineren met een goede voeding zul je al snel resultaat zien. Dit geldt al helemaal als je fitness in Drunen ook nog combineert met een sport als kickboksen. Kickboksen is een sport waarmee je veel vet kunt verbranden. De sport is namelijk zeer intens en tijdens het kickboksen verbrand je een hoop calorieën.

Fitness in Drunen is niet alleen geschikt voor mensen die gewicht willen verliezen, maar ook voor mensen die spiermassa willen aankomen. Om spiermassa aan te komen moet je voldoende en gezond eten. Het is belangrijk dat je voldoende eiwitten inneemt en meer calorieën inneemt dan verbruikt. Combineer je fitness in Drunen met een sport als kickboksen en wil je massa aankomen? Dan is het belangrijk dat je nog meer calorieën binnenkrijgt, omdat je tijdens het kickboksen veel calorieën verbrandt. Kickboksen is goed voor je spieren en is dan ook de perfecte aanvulling op fitness.

Fitnessen en kickboksen, de perfecte combinatie

Fitnessen en kickboksen kun je erg goed met elkaar combineren. Zo kiezen bijna alle professionele sporters ervoor om naast kickboksen ook aan krachttraining te doen. Tijdens het kickboksen helpt het enorm als je meer kracht hebt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld meer kracht achter je stoten. Je kunt veel krachtiger stoten als je meer spiermassa hebt. Wel is iemand die zwaarder is over het algemeen sneller uitgeput. Dit is ook de reden waarom een kickbokser nooit zo onnatuurlijk veel massa heeft als een bodybuilder. Een kickbokser streeft naar een lichaam dat er niet alleen goed uitziet, maar daarnaast ook functioneel blijft. Door kickboksen te combineren met fitness kun je dit droomlichaam snel bereiken. Bovendien heeft fitness ook veel voordelen voor het kickboksen.

Cardio of krachttraining?

Cardiotraining is goed om calorieën te verbranden en om een beter uithoudingsvermogen te krijgen. Cardio is dus goed om af te vallen, maar ook ideaal voor een kickbokser. Als kickbokser is het namelijk erg belangrijk dat je een groot uithoudingsvermogen hebt. Vooral als je aan wedstrijden deel wilt nemen is uithoudingsvermogen zeer belangrijk. Het is altijd aan te raden om aan cardio te doen, ook als je massa wilt aankomen. Een goede cardiotraining is bijvoorbeeld het roeien op de roeimachine. Tijdens deze oefening verbruik je een hoop calorieën en daarnaast wordt je er ook lekker fit van. Overigens kun je kickboksen zelf ook wel als een intense cardio-oefening zien.

Tijdens krachttraining focus je niet per se op spiermassa of conditie, maar zorg je ervoor dat je spieren sterker worden. Voor het kickboksen is krachttraining ideaal, aangezien je stootkracht zo ook een stuk krachtiger wordt. Er zijn veel verschillende oefeningen die onder krachttraining vallen. Populaire oefeningen zijn bijvoorbeeld het bankdrukken, deadlifts en squats. Dit zijn compound-oefeningen. Dit laatste wil zeggen dat je met de oefeningen niet slechts één spiergroep traint, maar veel verschillende spiergroepen. Deze oefeningen mogen daarom niet ontbreken in een gevarieerd trainingsschema.

Sporten bij Kickboksen Drunen

Vind jij het interessant om fitness en kickboksen te combineren? Dit heeft ontzettend veel voordelen, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Bij Kickboksen Drunen kun je zowel fitnessen als kickboksen. Tijdens het fitnessen kun je altijd bij ons terecht, zodat je de juiste begeleiding krijgt. Bij Kickboksen Drunen vinden we het erg belangrijk dat je weet hoe de oefeningen correct worden uitgevoerd, zodat blessures voorkomen worden. We helpen je dan ook graag tijdens het fitnessen. We vinden het belangrijk dat onze leden lekker fit blijven en hun doelen behalen. We dragen dan ook graag een steentje bij door middel van onze sportschool en kennis.

Wil jij graag weten hoe het sporten bij Kickboksen Drunen is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen met veel plezier. Bovendien is het ook mogelijk om een proefles kickboksen te volgen. Zo krijg je al helemaal een goed beeld van hoe onze sportschool is!

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF