Bokszakles Drunen

Je wilt wel graag fitter worden door te gaan boksen of kickboksen maar wilt het fysieke contact graag (nog even) vermijden? Dan is bokszakles Drunen wellicht het perfecte alternatief voor jou. Tijdens bokszakles Drunen werk je aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen en train je verschillende spiergroepen. Daarnaast is bokszakles ook de ideale manier om aan de bokssport te beginnen en dus pas na het volgens van bokszakles daadwerkelijk voor de (kick)bokssport te kiezen. Dan heb je in elk geval de meeste technieken al onder de knie en ben je ook echt klaar voor fysiek contact.

Vloeiend uitvoeren van de bewegingen

Bij bokszakles Drunen leer je de slag- en traptechnieken die bij het kickboksen gebruikt worden toe te passen. Daarbij is de juiste begeleiding essentieel, doe je zomaar wat met een bokszak dan is de kans op blessures levensgroot. Behalve techniek is er ruimte voor tactiek en wordt uiteraard eerst altijd een warming-up uitgevoerd. In de eerste fase van een bokszakles Drunen wordt overigens geoefend op het vloeiend uit kunnen voeren van de bewegingen zonder weerstand. Zonder bokszak dus.

Snelle verhoging van de slagkracht

Het is niet voor niets dat steeds meer sporters kiezen voor een bokszaktraining. Logisch, want het is simpelweg de beste manier om te trainen zonder dat je daar een opponent voor nodig hebt. Bokszak training Drunen staat garant voor een snelle verhoging van de slagkracht en optimale training van schouders, borst, triceps en zeker ook de rugspieren.

Even heerlijk stoom afblazen

Kies je voor bokszaktraining Drunen dan werk je nadrukkelijk aan je conditie, het is namelijk een behoorlijk inspannende training. Bovendien is bokszak training Drunen de ideale manier om even de stress van alledag af te schudden, om even stoom af te blazen dus. Na bokszakles Drunen kun je er weer tegen, is je hoofd weer helemaal leeg.

Altijd later kiezen voor de boks- of kickbokssport

Iedereen die een keer een bokszakles Drunen wil ervaren is van harte welkom om een les mee te draaien. Je zult merken op welke geweldige manier je bezig bent met je conditie, het ontwikkelen van kracht en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Je zult versteld staan hoe snel je technieken verbeteren en bevalt het je goed dan kun je altijd overwegen om voor de echte boks- of kickbokssport te kiezen. De techniek beheers je dan al, de kracht heb je er dan ook echt voor. Laat de tegenstanders dan maar komen!

Doe een gratis proefles mee

Net als bij de andere takken van sport die we aanbieden, is ook voor bokszakles Drunen iedereen welkom, ongeacht het niveau dat je hebt als je begint. Er is altijd individuele aandacht voor de sporters die allemaal proberen hun eigen lat steeds iets hoger te leggen. Jong, oud, beginner of gevorderde, allemaal vinden ze hun uitdaging in ons sportcentrum. Bokszakles is er voor iedereen die gericht aan sport wil doen, die wel houdt van een beetje afzien en die graag verschillende spiergroepen wil trainen. Loop eens binnen en doe gewoon een keer mee.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF