Fitness Drunen

Onze fitness afdeling bestaat uit allemaal nieuwe apparaten en word nog ongeveer maandelijks uitgebreid met extra apparaten zodat u nog meer keuze heeft op welke manier u die dag uw spiergroep gaat trainen. Ons fitnesscentrum in Drunen maakt het mogelijk om je spieren heel zwaar te belasten voor een heftige workout. Uiteraard kunt u de training helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Zo zien we dat veel vrouwen op een andere manier fitnessen dan makken. Komt u bij ons fitnessen? Dan bieden we ook de mogelijkheid voor personal training. Uiteraard kunt u ook gewoon zelf trainen – een vraag stellen mag dan uiteraard nog steeds bij ons.

Fitnessen in Drunen

Houd je van sporten en wil je graag fitnessen in Drunen? Kom dan zeker eens langs bij Kickboksen Drunen. We hebben een complete fitnessruimte met alle reguliere apparatuur waar je heerlijk kunt trainen. Uiteraard zijn onze ervaren trainers aanwezig om je te begeleiden en je van advies te voorzien, zodat ook jij je doelen gaat behalen.

Spieren trainen tijdens het fitnessen

Fitnessen is een ideale manier om je spieren te trainen. Doordat we beschikken over alle benodigde apparatuur, kun jij alle spiergroepen trainen. Fitnessen is bij Kickboksen Drunen is ook een ideale manier om je training naar het volgende niveau te tillen. We zijn namelijk zeer gefocust op het bereiken van resultaten. Onze trainers zullen je dan ook altijd helpen bij het opstellen van een goed trainingsschema, je begeleiden bij de oefeningen en bijsturen waar dat nodig is. Op onze fitnessapparatuur train je alle spiergroepen, zodat jij ook over dat lichaam kunt beschikken wat je altijd al hebt willen hebben.

Waarom fitnessen zo goed voor je is

Fitnessen is goed voor je. Niet alleen omdat je sportief bezig bent en flink wat calorieën verbrandt, maar ook omdat je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Als jij een goed trainingsschema gebruikt, train je je hele lichaam spierversterkend. Hierdoor worden je spieren krachtiger. Je wordt dus sterker en tegelijkertijd zorgen sterkere spieren er ook nog eens voor dat je meer vet gaat verbranden. Je valt er dus ook nog eens van af.

Afvallen met fitness

Niet alleen val je af doordat je spieren sterker worden, ook tijdens het fitnessen gebruik je een grote hoeveelheid energie. Je lichaam moet die energie ergens vandaan halen en zal dan ook de reserves aan gaan spreken. Als je op een gezonde manier wil afvallen kan fitnessen haast niet in je routine ontbreken. Bij Kickboksen Drunen houden we bij het maken van de trainingsschema’s altijd rekening met jouw doelstellingen. Wil jij alleen maar afvallen? Dan stellen we een trainingsschema samen waarbij dit de boventoon voert. Uiteraard trainen we hierbij nog steeds een groot deel van je spieren, aangezien sterkere spieren dé manier zijn om vet te verbranden.

Fitnessen en kickboksen

Onze fitnessschool in Drunen is gevestigd in hetzelfde pand als waar we ook onze kickbokslessen geven. Dit zorgt voor een goede combinatie. Als kickbokser zijn sterke spieren natuurlijk belangrijk. Door niet alleen te kickboksen, maar dit ook te combineren met fitness, kun je flinke stappen maken in je spieropbouw. Het fitnessen zorgt er tevens voor dat je meerdere spiergroepen traint en daarmee je hele lichaam sterker maakt. Hierdoor is alles meer in verhouding. Voor onze kickboksleden hebben we voordelige abonnementen voor onze sportschool. Wil je dus echt sportief aan de slag? Kies dan voor een combinatie van kickboks en fitness. Natuurlijk kun je bij ons ook een abonnement krijgen om alleen te fitnessen.

Hoeveel calorieën heb je nodig?

Iedereen die fanatiek bezig is met fitness in Drunen, houdt zich ook veel bezig met zijn of haar calorie-inname. Echter, probeert de ene persoon zijn calorie-inname te beperken, terwijl een ander juist zoveel mogelijk calorieën probeert binnen te krijgen. Hoeveel calorieën je moet innemen zul je moeten bepalen aan de hand van je huidige lichaam en je doelen. Iemand die groter is, zal over het algemeen ook meer calorieën in moeten nemen.

 

Wil je veel spiermassa aankomen? Dan is het belangrijk dat je meer calorieën inneemt dan dat je verbruikt. Vooral als je naast het fitnessen ook kickbokst, is het belangrijk dat je veel calorieën inneemt. Tijdens het kickboksen verbruik je namelijk een hoop calorieën. Wil je juist vet verliezen? Dan moet je meer calorieën verbranden dan je inneemt. Je zult je calorie-inname in dit geval moeten beperken of juist veel meer moeten sporten. Daarnaast heb je ook nog mensen die graag op hetzelfde gewicht blijven. Wil je op hetzelfde gewicht blijven maar ga je fanatieker sporten? Dan zul je meer moeten eten om te voorkomen dat je meer calorieën verbrandt dan dat je inneemt.

Krachttraining

Een vorm van fitness in Drunen is krachttraining. Krachttraining is geschikt voor iedereen die graag sterker wil worden. Om sterkere spieren te krijgen, zul je veel gewichten moeten tillen. Bij krachttraining wordt er daarom veel gebruik gemaakt van oefeningen waarvoor je dumbbells of een barbell nodig hebt. Bekende oefeningen zijn de squat, het bankdrukken en de deadlift. Deze oefeningen noem je compound-oefeningen, omdat je meerdere spiergroepen tegelijk traint. Elk effectieve fitness schema bevat enkele van deze compound-oefeningen. Dergelijke oefeningen zorgen ervoor dat je lichaam goed in balans blijft. Meer spiermassa en krachttraining gaan vaak hand in hand. Echter, zitten er vaak toch grote verschillen tussen de schema’s van iemand die op massa traint en iemand die op kracht traint. Onze personal trainers kunnen je helpen om een passend schema voor je te maken.

Blessures voorkomen

Het is bij het fitnessen wel altijd van groot belang dat je de oefeningen juist uitvoert. Als je de oefeningen verkeerd uitvoert, kan dit blessures tot gevolg hebben. Veel mensen proberen te snel veel gewicht te tillen. Dit is niet altijd ideaal. Natuurlijk is het belangrijk dat je progressie boekt, maar eerst moet je precies weten hoe je een bepaalde oefening uitvoert. De juiste vorm is bij oefeningen zoals de squat en de deadlift zeer belangrijk. Door voldoende aandacht aan de vorm te besteden, hoef je niet bang te zijn voor rugklachten als gevolg van het fitnessen.

Om blessures te voorkomen helpen we je indien nodig bij het uitvoeren van de oefeningen. Onze trainers doen je graag voor hoe je een bepaalde oefening moet uitvoeren. Als je voor fitness in Drunen kiest, dan krijg je bij ons altijd de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Dit geldt overigens niet alleen als je fitness in Drunen bij ons volgt, maar ook als je een andere sport bij ons beoefent. Onze sportschool is zeer geliefd vanwege de persoonlijke aandacht die onze leden krijgen, maar ook vanwege de uitstekende sfeer.

Fitnessen in Drunen

Wil je onze sportschool een keer uitproberen en gratis komen fitnessen? Meld je dan aan voor een proefles. Dit kun je doen door een appje te sturen naar

Pascal via 06-11236437. Je kunt ons ook mailen voor het inplannen van een fitness proefles.

Dit kun je doen op info@tauschgym.nl. We zien je graag terug in onze sportschool in Drunen!

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF