Dames kickboksen

Waar vroeger nog wel eens gedacht werd dat kickboksen een sport voor mannen is, zien we tegenwoordig steeds meer dames bij Kickboksen Drunen. En daar zijn we blij mee! Kickboksen voor dames is namelijk een geweldige manier om stoom af te blazen en aan je conditie te werken. Tegen een goede kickbokstraining kan een sportschool absoluut niet tegenop!

Ben je op zoek naar een manier om meer conditie op te bouwen en wil je ook meteen van stoom af blazen? Kickboksen voor vrouwen is een manier om alles te combineren. Gelukkig kunnen vrouwen heel goed twee dingen tegelijk doen. Kickboksen werd lang gezien als een sport voor grote en stoere mannen. Maar niets is minder waar! Steeds meer vrouwen zien de voordelen van een goede kickbokstraining in en daar zijn wij bij Kickboksen Drunen heel blij mee. Onze sportschool richt zich zelfs speciaal op kickboksen voor dames. Kickboksen is een goede manier om frustratie te uiten en meteen aan je conditie te werken. Er zijn tal van redenen waarom kickboksen bij vrouwen steeds populairder wordt.

Ladies only kickboksen in Drunen

Niet iedere dame is even zeker als het gaat om sporten of haar lichaam. Het is niet altijd even makkelijk om een sportschool binnen te stappen of om in groepsverband te trainen. Om de drempel te verlagen hebben wij ervoor gekozen om lessen aan te bieden die alleen voor vrouwen zijn. Sporten voor en door vrouwen. Deze lessen staan in gepland op vaste tijdstippen. Wij trainen in kleine groepen met persoonlijke aandacht. Daardoor is het mogelijk dat iedere dame op haar eigen tempo mee kan doen aan de kickbokstrainingen voor vrouwen.

De voordelen van kickboksen

Steeds meer dames ontdekken de positieve effecten van kickboksen. En daar zijn wij bij Kickboksen Drunen natuurlijk erg blij mee. Kickboksen heeft niet alleen een bijzonder goede invloed op het vrouwelijk lichaam. Maar voor je hele gezondheid. Iedereen kan komen kickboksen. Jong en oud, sportief of nieuw op het gebied van sporten. De meeste dames die bij ons komen kickboksen kiezen hiervoor omdat een kickbokstraining leuker is dan een rondje in de sportschool. Onze trainingen zijn gevarieerd en iedere week anders. De vaste tijden zijn natuurlijk ook een goede stok achter de deur om écht te gaan sporten en je lekker in het zweet te werken met kickboksen voor dames. Vrije inloop in de sportschool is net wat makkelijk voor je uit te schuiven, vooral als er niemand op je wacht. Daarom hebben wij groeplessen voor dames.

Waarom kickboksen goed je is

Mensen sporten om verschillende redenen. Ze willen spieren kweken, conditie opbouwen of afvallen. Sporten is ook een goede manier om je gedachten te verzetten. En regelmatig sporten heeft een goede uitwerking op je mentale en fysieke gezondheid. Al met al heeft kickboksen dus veel voordelen. Dames kiezen veelal voor een sport waarbij ze ook nog eens wat calorieën kunnen verbranden. Dat is over het algemeen bevorderlijk voor de lijn en het gewicht. Kickboksen voor vrouwen is een goede manier om wat extra calorieën te verbranden. De workouts en trainingen zijn behoorlijk intens. Je lichaam wordt hard aan het werk gezet en gebruikt daarmee veel energie. Met een uurtje kickboksen verbrand je al snel tussen de 400 en 800 calorieën. Mooi meegenomen toch?

Zelfverdediging en spierballen

Denk nou niet dat je na twee lessen de ring in kan om flink aan de bak te gaan. Kickboksen is natuurlijk een vechtsport die je in kan zetten om jezelf te verdedigen als dat nodig is. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat je in een situatie terecht komt waarbij je jezelf, of iemand anders moet verdedigen. Helaas kan dat wel voorkomen. Dan kan het geen kwaad om te leren hoe je jezelf verdedigt. Een goede kickbokstraining voor vrouwen geeft je de basis mee om jezelf te verdedigen. Het kan geen kwaad om als vrouw te weten hoe je in geval van nood moet handelen. Dit geeft vrouwen vaak ook zekerder gevoel, zij zijn minder bang en voelen zich veiliger. Dit kan alleen maar positieve effecten hebben op uw gevoel. Dat je tijdens de kickbokslessen voor vrouwen leert van je af te slaan betekent natuurlijk niet dat je deze kennis te pas en te onpas in mag zetten. Ook dat leer je tijdens de kickbokstrainingen.

 

Full body workout voor een zichtbaar resultaat

De deelnemers aan onze kickbokstrainingen voor vrouwen werken tijdens de training hard aan allerlei verschillende spieren. Eigenlijk werken ze gewoon aan alle spieren! Met name de spieren in en rondom je buik worden flink aan het werk gezet. Het indraaien en kracht zetten levert je wel wat buikspieren op hoor, kom maar op met die sixpack. Maar dat niet alleen. Ook armen en benen worden flink getraind tijdens je wekelijkse uurtje kickboksen voor dames. Door het harde werken train je ook nog eens je hart en bloedvaten en bouw je conditie op.

Zelfvertrouwen en weerstand

Kickbokslessen voor vrouwen zijn een goede manier om op alle fronten aan jezelf te werken. Sporten is ook goed voor je mentale weerstand en gezondheid. De kennis die de dames bij onze trainingen op doen waardoor ze leren zichzelf te verdedigen draagt hier zeker aan bij. Je wordt zelfverzekerder en voelt je veiliger. Doordat je ziet wat je allemaal kan met je lichaam en aankan, dat is vaak veel meer dan onze dames in eerste instantie dachten, groeit het zelfvertrouwen. Loopt je hoofd over, ben je boos of gefrustreerd. Slaan kan helpen. Sla alles van je af in de les, leeg je hoofd en krijg nieuwe energie van het harde werken. In een prettige omgeving met andere dames kan je lekker aan jezelf werken, op welk gebied dat die dag ook nodig is.

Meld je nu aan en kom samen met andere vrouwen kickboksen in Drunen

Wat jouw reden is om (weer) te gaan sporten, bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres om aan de slag te gaan. Bouw conditie op, werk aan een wasbordje en leer jezelf te verdedigen. Mentale weerstand en groei horen ook bij de voordelen die kickboksen biedt. Tijdens onze kickbokslessen voor vrouwen sport je samen met andere dames in je eigen tempo. De trainingen zijn voor iedereen. Of je nou beginnende sporter bent of al meer ervaring hebt. De kleine groepen verzekeren je van individuele aandacht zodat iedere dame kan komen sporten op haar eigen niveau. Wil je een proefles, dan zijn wij te bereiken op 06-11236437 of info@kickboksendrunen.nl. Wij willen graag samen met jou kijken wat we kunnen bereiken!

Kickboksen met alleen dames

Vaak voelen dames zich prettiger als ze enkel tussen andere dames trainen , hier willen wij graag aan tegemoet komen. Op verschillende tijdstippen geven wij dan ook kickbokslessen aan groepen dames. Onze kickbokstrainingen voor dames zijn uiteraard aangepast op het niveau van iedere deelnemer. Iedereen traint op haar eigen tempo. We hanteren kleine groepen, waardoor iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Waarom dames kickboksen

Kickboksen heeft heel veel positieve effecten op je lijf en algehele gezondheid. Het maakt niet uit of je thuisblijvende moeder bent, een succesvolle zakenvrouw of iemand met een geweldige carrière. Kickboksen is geschikt voor iedereen! Veel dames kiezen voor een kickbokstraining omdat het een betere en véél leukere workout is dan bijvoorbeeld een abonnement bij de sportschool waar je iedere week dezelfde ronde maakt. Onze kickbokstrainingen zijn zeer gevarieerd van opzet en daardoor gewoon leuk om te doen. De vaste tijdstippen zijn natuurlijk ook een goede stok achter de deur om op te komen dagen.

CALORIEËN VERBRANDEN

Veel dames willen een leuke sport doen waarbij ze ook nog eens veel calorieën verbranden. Dan is kickboksen natuurlijk ideaal. De intensieve workouts en trainingen zorgen ervoor dat je lichaam veel energie gaat verbruiken. Met een uurtje intensief kickboksen verbrand je zo tussen de 400 en 800 calorieën!

ZELFVERDEDIGING

Helaas kan het voorkomen dat je jezelf (of iemand anders) een keer moet verdedigen. Uiteraard hopen we dat je het nooit nodig hebt, maar met een goede kickbokstraining ben je in ieder geval wel in staat om jezelf te verdedigen als de nood aan de man is. Natuurlijk bereiden we je er niet op voor dat je er maar op los moet gaan slaan, maar als het echt noodzakelijk is, kun jij jezelf in ieder geval wel verdedigen.

GOED VOOR HET ZELFVERTROUWEN

Kickboksen is de ultieme sport die dames veel zelfvertrouwen geeft. Je laat bij het kickboksen namelijk echt zien waartoe je allemaal in staat bent. Je wordt er een stuk krachtiger door, zowel mentaal als fysiek.

RESULTAAT

Of je nu af wil vallen, sterker of gespierder wil worden, aan je zelfverdediging wil werken of gewoon een leuke sport wil beoefenen: bij het dames kickboksen ga je één ding zeker merken: je gaat resultaat boeken.

Dames kickbokstraining volgen

Zou u graag aan het dames kickboksen deelnemen? Stuur dan een mailtje naar kickboksendrunen.nl of app/bel naar 06-11236437. We plannen dan een afspraak in voor een proefles kickboksen.

Tausch Gym

Locatie voor Fitness
Vanaf 11 september 2023
Scheidingsstraat 1 ( HAL C )
5154AE Elshout
info@tauschgym.nl
06 - 11 236 437

Tausch Gym

Locatie voor Bokszaktraining
& Pads training
Personal training & Kickboksen
Vanaf 2 oktober 2023
Veilingstraat 20
5154AA Elshout

NIEUWSBRIEF